Web Analytics Made Easy - Statcounter

ضبط مسابقه شبکه پنج سیما هفته آینده شروع می‌شود تا خودش را هرچه زودتر به آنتن برساند.

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا؛ فصل جدید مسابقه «پنج ستاره» به تهیه‌کنندگی محمد قنبری احتمالاً پخش خودش را از ۱۷ بهمن‌ماه آغاز می‌کند؛ گروه مقدمات کار را فراهم کرده‌اند تا ضبط برنامه از پنجشنبه آینده (دهم بهمن‌ماه) شروع شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

قرار است فصل جدید «پنج ستاره» با اجرای حمید گودرزی روزهای پنجشنبه و جمعه روی آنتن برود. این مسابقه در ۶۸ قسمت ۴۷ دقیقه‌ای تولید می‌شود که تعدادی از این قسمت برای پخش در نوروز ۱۳۹۹ خواهد بود.

قنبری تهیه‌کننده این مسابقه تلویزیونی اعلام کرد که متقاضیانی که مایل به شرکت در مسابقه «پنج ستاره» هستند باید از طریق سایت شبکه ۵ وارد صفحه مسابقه شوند که دو پنجره دارد؛ پنجره شرکت‌کنندگان و پنجره تماشاچیان. شرکت‌کنندگان در ابتدا باید یک‌سری ضوابط و شرایط را بپذیرند و سپس در آزمون ورودی مسابقه شرکت کنند.

وی افزود: آزمون ورودی در نظر گرفته شده آزمونی کاملاً استاندارد است. متقاضیان باید در ۲۵ دقیقه ۵۰ سؤالی را که برای آزمون ورودی در نظر گرفته شده است، جواب بدهند. پس از پایان زمان پاسخگویی سیستم در همان زمان سؤالات را تصحیح و نتیجه را اعلام می‌کند. اگر شرکت‌کننده به ۶۵ درصد از سؤالات پاسخ درست داده باشد، پذیرفته شده و ثبت‌نام خود را تکمیل می‌کند.

به گفته قنبری، در هر قسمت از این مسابقه ۲ شرکت‌کننده و حداقل ۱۰۰ تماشاچی حضور دارند.

«پنج‌ستاره» شبکه پنج سیما میلیونی و میلیاردی روی آنتن نمی‌رود و جایزه‌های خدماتی و کالای ایرانی را به شرکت‌کنندگان می‌دهد. چرا که به دنبال فرمایشات رهبری درباره مسابقات بخت‌آزمایی و دستور رئیس سازمان صداوسیما برای تجدیدنظر در مسابقه‌ها و برنامه‌های اسپانسری تلویزیون، این مسابقه تلویزیونی، آنتن را ترک کرد تا با ساختاری جدید برگردد. حالا «پنج‌ستاره» روزهای آماده‌سازی‌اش را می‌گذراند تا از اواسط دی‌ماه با اجرای حمید گودرزی دوباره روی آنتن برود.

مسابقه‌ای که از زمستان سال ۱۳۹۶ روی آنتن شبکه پنج سیما رفت و اشکان خطیبی در قدم اول اجرای آن را برعهده گرفت. از ۲۵ مرداد ۱۳۹۷ حمید گودرزی مجری «پنج ستاره» شد تا در آن شرکت‌کنندگان با استفاده از اطلاعات عمومی خود و پاسخ به سؤالات حمید گودرزی جایزه ۵۰ میلیونی مسابقه را به دست بیاورند. محمد قنبری تهیه‌کننده جدید این مسابقه تلویزیونی گفته بود محتوا همان اطلاعات عمومی است و جوایز میلیونی هم ندارد.

به تعبیر مجید اکبرشاهی مدیر گروه اجتماعی شبکه پنج سیما، بنای این مسابقه بر توجه و معرفی خدمات و کالای ایرانی است و شرکت‌کنندگان هم کالای ایرانی، جایزه می‌گیرند. 

این مسابقه ۵ مرحله‌ای است و ۵ ستاره به شرکت‌کننده اختصاص داده می‌شود؛ جایزه نهایی در مرحله پنجم، خاص خواهد بود و تأکید برنامه‌سازان این است که دیگر از جایزه‌های میلیونی و میلیاردی خبری نیست.

همان‌طور که مدیر گروه اجتماعی شبکه پنج سیما چندی پیش اعلام کرد اپلیکیشن و ثبت‌نامی که شرکت‌کنندگان می‌کنند ارزش‌افزوده ندارد و هیچ هزینه‌ای دریافت نمی‌شود؛ اما به دلیل اینکه شرکت‌کننده مسابقه برنامه از اطلاعات عمومی بالاتری برخوردار باشد آزمونی می‌گیریم نوبت‌بندی می‌شوند و به برنامه می‌آیند. 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: شبکه ۵ حمید گودرزی پنج ستاره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۲۷۷۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت‌های تامین سرمایه بهبود شبکه برق تعریف شود

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، سال هاست موضوع صادارت برق ایران به اروپا مطرح و به نظر می‌رسد دولت برای توسعه تبادلات برقی خود مصمم است و مذاکرات برای رسیدن برق ایران به اروپا به‌طور جدی انجام می‌شود. اواسط فروردین‌ماه، وزیر نیروی جمهوری اسلامی ایران با وزیر انرژی و منابع طبیعی ترکیه دیداری داشتند و در این دیدار اعلام شد که تبادل برق ایران و ترکیه وارد فاز عملیاتی شده است. با عملیاتی شدن تبادل برق ایران و ترکیه، برق ایران در مسیر اروپا هم قرار گرفته است.

در همین رابطه آرش نجفی در گفت‌وگو با خبرنگار آنا اظهار کرد: زیرساخت‌های شبکه توزیع و انتقال به منظور صادرات برق مناسب نیست و فرسوده است، اما با توجه به اینکه ذائقه دنیا به مرور از مصرف گاز به سمت برق خواهد رفت و سیستم‌های گرمایشی منازل نیز برقی خواهد شد به طور قطع باید فرآیندی تعریف و جلب و جذب سرمایه‌گذاری خارجی صورت گیرد تا بتوان شبکه موجود را برای تولید و انتقال بهتر برق بهبود داد.

ترکیه مسیری برای انتقال و سوآپ برق ایران به اروپا

وی افزود: ترکیه این امکان را دارد که بخشی از برق صادراتی ایران را تجارت کرده و سوآپ کند. اکنون تجاری در کشور ترکیه وجود دارند که ۶۰۰ هزار کنتور برق در کشور‌های اروپای شرقی و مجاور خود دارند و برقی را که تولید کرده یا از ایران و کشور‌های دیگر خریداری می‌کنند به سایر کشور‌ها عرضه می‌کنند.

تجارت معقول برق با کاهش افت شبکه

رییس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران عنوان کرد: تجارت برق تجارت معقول و مطلوبی است به شرط آنکه میزان افت آن را کاهش دهیم و لات شبکه را کاهش دهیم.

وی بیان کرد: در حال حاضر راندمان تولید بدون شبکه توزیع در نیروگاه‌ها ۳۹ درصد است. این میزان پس از ورود به شبکه توزیع به ۳۵ درصد کاهش می‌یابد و معنای آن این است که به ازای هر مترمکعب گاز ورودی به نیروگاه‌ها اگر ۳ کیلووات برق تولید می‌شود عملا ۲.۴ کیلووات به مصرف‌کننده تحویل می‌شود و مابقی هدر می‌رود که به معنای زیان برای تولید است.

تشریح راهکار‌های افزایش راندمان در صنعت برق

نجفی خاطرنشان کرد: پیشنهاد ما این است که با ارتقای تکنولوژی و تقویت پست‌های تقویت فشار و تعویض کابل‌ها و بازنگری در مدارها، لاین خوبی را برای صادرات برق به عراق، پاکستان و ترکیه تعریف کنیم. ضمن آنکه در ارتباط با برخی از کشور‌ها مانند ارمنستان که مازاد تولید برق دارند می‌توان کار سوآپ برق را انجام داد.

شرکت‌های تامین سرمایه در داخل کشور تعریف شود

وی با بیان اینکه برآورد دقیقی از میزان سرمایه‌گذاری مورد نیاز به منظور بهبود وضعیت موجود در شبکه برق کشور ندارد، عنوان کرد: با توجه به حجم نیروگاه‌های نصب شده در کشور کاملا مقرون به صرفه است که شرکت‌های تامین سرمایه در داخل کشور تعریف شود به شرط آنکه دولت وجه این مقدار افزایش راندمان را به سرمایه‌گذار ارایه دهد، اما دولت‌ها معمولا در این زمینه‌ها کم‌لطف هستند به این معنا که سرمایه‌گذاران هزینه‌هایی انجام می‌دهند که بازدهی لازم را ندارد و موجب بی‌اطمینانی سرمایه‌گذاران می‌شود.

رییس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران تصریح کرد: باید تغییر ساختار ایجاد شود تا بتوان تولید برق را افزایش داده و هدررفت شبکه انتقال و توزیع را کاهش داد.

نجفی با اشاره به دیدار وزرای انرژی ایران و ترکیه در فروردین سال جاری بیان کرد: می‌توان در ایام غیرپیک صادرات مناسبی از برق را از طریق ترکیه به انجام رساند. ترکیه در نقطه صفر مرزی برق ایران را خریداری می‌کند و ملاکش برقی است که از کنتور مرزی رد می‌شود بنابراین برقی که در شبکه جمع‌آوری و از طریق شبکه توزیع می‌شود باید بیشترین افزایش راندمان را داشته باشد.

رییس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران تصریح کرد: باید هدررفت در شبکه تولید و توزیع برق را کاهش داد تا صادرات برای کشور صرفه اقتصادی داشته و سود مناسبی را نصیب کشور کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شرکت‌های تامین سرمایه بهبود شبکه برق تعریف شود
  • بازگشت بهروز افخمی کارگردان پرحاشیه ایران به آنتن تلویزیون
  • حواشی جدید و پرحاشیه سریال پایتخت
  • فصل جدید «خوش نمک» از قاب شبکه نسیم
  • پایتخت دوباره خبرساز شد؛ حواشی جدید سریال پرتماشاگر تلویزیون
  • پایتخت دوباره خبرساز شد ؛ حواشی جدید سریال پرتماشاگر تلویزیون
  • «هفت» از فردا به آنتن بازمی‌گردد
  • بازگشت برنامه «هفت» به آنتن تلویزیون
  • «هفت» از فردا به آنتن بازمی گردد
  • بازگشت آقای ستاره دوباره تاخیر افتاد؛یزدانی شاید وقتی دیگر!